Webshops van Plantage Inkooppartners dingen mee naar een Shopping Award

- geplaatst door

De webshops van de Plantage Inkoopleden zijn uniek. Deze webshops zijn namelijk opgebouwd vanuit 1 concept, 1 webshopontwerp, 1 backoffice met 1 enorme database van zo’n 250.000 artikelen, maar toch heeft iedere ondernemer een volledig te personaliseren webshop.

Elke Plantage inkooppartner heeft naar buiten toe een eigen gezicht. Elke winkel is anders, de ondernemer is vrij in het assortiment wat hij aanbiedt, maar ook in de uitstraling van de winkel, naamgebruik, logo en lokale activiteiten. Met dit nieuwe centrale platform, staat er nu een unieke webshop voor elke ondernemer.

Met dit concept dingt RDC mee naar een Shopping Award, in de categorie Game Changer. Dé award voor het meest innovatieve initiatief dat in het afgelopen jaar de Nederlandse markt van digital commerce heeft verrijkt.

Op 16 maart worden de genomineerden bekend gemaakt en op 29 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Wilt u meer weten over dit platform en of dit iets voor u als ondernemer is? Neem dan contact op met RDC.