Ondernemer worden


Benieuwd wat RDC voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U ontvangt van ons een aanmeldingsformulier waarin wij u om een aantal gegevens vragen. Zodra wij die gegevens van u hebben ontvangen, nodigen wij u uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als tijdens dit gesprek of een vervolggesprek blijkt dat beide partijen het erover eens zijn met elkaar verder te willen gaan wij gezamenlijk op zoek naar een geschikt project. Er worden regelmatig vestigingen ter overname aangeboden.

Wat verwachten wij van onze ondernemers? Ondernemen zit u in het bloed. U bent enthousiast en gemotiveerd en heeft hart voor franchise. Daarbij moet u er rekening mee houden dat bij de financiering van u wordt verwacht dat u minimaal 25% aan eigen middelen inbrengt.

Ondernemen met de franchiseformule The Read Shop

Bekijk ook de video van de webinar Ondernemen met de franchiseformule The Read Shop, gehouden op dinsdag 20 november 2018. Hier wordt uitgebreid verteld over franchisen, wat het inhoudt, wat voor soorten er zijn en wat de voor- en nadelen zijn van franchisen, maar ook meer achtergrondinformatie over RDC, Audax Retail en natuurlijk The Read Shop.